Zakelijkglasvezel.nl

Sinds 2007 is ZakelijkGlasvezel.nl dé grootste online leverancier van glasvezel verbindingen voor het bedrijfsleven in Nederland. Met onze site hebben we de afgelopen jaren al veel bedrijven geholpen met het maken van de juiste keuze met betrekking tot hun internetverbinding en vpn oplossingen. ZakelijkGlasvezel.nl heeft voor ieder bedrijf een passende zakelijk internet oplossing. Dit kan zijn, xDSL, Fiber to the Home, ethernet over koper, kabelinternet, Fiber to the Office en 4G. Bij zakelijk internet is het belangrijk om te weten wat er leverbaar is op uw locatie. Wat het budget en wat de toekomstverwachtingen zijn van uw organisatie.

Daarom vergelijken meerdere providers, zodat wij u van het juiste advies kunnen voorzien.

Met ruim 30 jaar telecom ervaring hebben we een enorme kennis aan boord op het gebied van infrastructurele oplossingen en bijbehorende diensten. Zowel nationaal als internationaal. Of voor specifieke doelgroepen, zoals glasvezel voor bedrijfsverzamelpanden.

Klanten zijn: MKB, Groot Zakelijke Markt en Overheid.

ZakelijkGlasvezel.nl kenmerkt zich door haar no-nonsens mentaliteit. Ruim 90% van onze aanvragers ontvangt binnen 24 uur een offerte.

ZakelijkGlasvezel.nl is een onderdeel van Optifact Communicatie Service.

Optifact is in 2021 een Erkend Leerbedrijf  geworden. De jeugd heeft de toekomst. We vinden het belangrijk om onze kennis en kunde te delen. Maar omgekeerd hopen wij ook veel van de jeugd te leren. We zien dit als een uitgelezen kans om op deze manier een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van Nederland.

Glasvezel internet | Internetvergelijk

Gezien de hoeveelheid aanbiedingen van providers, is vergelijken heel belangrijk. De specialisten van ZakelijkGlasvezel.nl weten waar er moet worden gelijk, om tot een juist vergelijk te komen. Is het glasvezel internet, of is kabelinternet toch beter voor uw bedrijf. Dagelijks hebben wij contact met ondernemers, om ook U te helpen.

Zakelijkglasvezel.nl

Advies nodig?

De experts van ZakelijkGlasvezel.nl helpen u graag:

+31 (0) 50 822 29 15

Wij zijn onafhankelijk

Als u de verbinding via ZakelijkGlasvezel.nl afsluit bent u niet afhankelijk van de vergelijking met één aanbieder. Wij werken voor 10 providers in Nederland. Basis is: We bieden altijd een stabiele en betrouwbare verbinding zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Service levels

Standaard of Premium?

Er zitten 8760 uren in een jaar. Dat betekent dat 1% daarvan 87,6 uur is.

Bij Standaard service level kan de dienst maximaal 35 uur per jaar niet beschikbaar zijn.

Bij Premium service level kan de dienst maximaal 8,76 uur per jaar niet beschikbaar zijn.

ZakelijkGlasvezel.nl denkt graag met u mee

ZakelijkGlasvezel.nl bied flexibele oplossingen waarbij we meedenken met onze klanten om zo de beste oplossing te leveren. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten voor de verbinding?

De kosten voor een glasvezel internet verbinding zijn volledig afhankelijk van uw eigen wensen. Deze bespreken we graag met u zodat we een passend voorstel op maat kunnen maken.

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Om te zien wat de beschikbare internetmogelijkheden zijn op uw adres.