KPN ÉÉN

Home » KPN ÉÉN

Oplossing voor uw bedrijfscommunicatie

Werken waar en wanneer een medewerker wil; op kantoor, thuis, onderweg of in één van de (internationale) nevenvestigingen. One van KPN maakt dit mogelijk. One biedt een uiterst betrouwbaar en toekomstvast bedrijfsnetwerk op basis van het Internet Protocol (IP-VPN). One van KPN staat voorvrijheid, gemak en betrouwbaarheid.

KPN ÉÉN is 1 geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software met 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 factuur en 1 aanspreekpunt.

Voordelen KPN ÉÉN

Beter bereikbaar

Dankzij de telefooncentrale in de cloud optimaliseert u gemakkelijk zelf uw bereikbaarheid voor uw bedrijf en medewerkers. U bent beter bereikbaar voor uw klanten op uw vaste nummer, ook buiten kantoor. Uw telefooninstellingen wijzigt u zelf via uw pc of de Zapper app op uw smartphone.

Optimale samenwerking

Met KPN ÉÉN werken u en uw medewerkers optimaal met elkaar samen, overal en via elk apparaat. Met o.a. videovergaderen of het gezamenlijk bewerken van online documenten faciliteert u betere samenwerking.eo.

Flexibele oplossing

U kunt eenvoudig het aantal gebruikers op- en afschalen. Zo blijft uw organisatie flexibel en betaalt u alleen voor de faciliteiten die u daadwerkelijk nodig heeft.

Klaar voor de toekomst

Het platform van KPN ÉÉN wordt continu geüpdate en wij voegen regelmatig nieuwe functionaliteiten toe. Zo maakt u altijd gebruik van de laatste softwareversie.

KPN
Ziggo
Solcon
DataWeb
Overige providers