KPN ÉÉN

Oplossing voor uw bedrijfscommunicatie

KPN ÉÉN is dé oplossing voor de ICT-omgeving voor u als klant, waarin internet, vast bellen en mobiel bellen allemaal samen komen. Het is geschikt voor bedrijven van twee tot honderdvijftig medewerkers. Het is makkelijk schaalbaar en, door u  zelf, centraal te beheren. Alles tegen een vast maandelijks bedrag.

KPN ÉÉN

Voordelen KPN ÉÉN

Beter bereikbaar

Dankzij de telefooncentrale in de cloud optimaliseert u gemakkelijk zelf uw bereikbaarheid voor uw bedrijf en medewerkers. U bent beter bereikbaar voor uw klanten op uw vaste nummer, ook buiten kantoor. Uw telefooninstellingen wijzigt u zelf via uw pc of de app op uw smartphone.

Optimale samenwerking

Met KPN ÉÉN werken u en uw medewerkers optimaal met elkaar samen, overal en via elk apparaat. Met o.a. videovergaderen of het gezamenlijk bewerken van online documenten faciliteert u betere samenwerking.eo.

Flexibele oplossing

U kunt eenvoudig het aantal gebruikers op- en afschalen. Zo blijft uw organisatie flexibel en betaalt u alleen voor de faciliteiten die u daadwerkelijk nodig heeft.

Klaar voor de toekomst

Het platform van KPN ÉÉN wordt continu geüpdate en wij voegen regelmatig nieuwe functionaliteiten toe. Zo maakt u altijd gebruik van de laatste softwareversie.

Check uw postcode

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.