4G Zakelijk Internet

Home » 4G Zakelijk Internet

4G Zakelijk Internet

4G Zakelijk internet, als glasvezel niet mogelijk is, als back up verbinding of als tijdelijke oplossing.

Wordt u beperkt in uw communicatie en/of werkzaamheden? Ook zonder glasvezel kunnen wij zorgen dat u de beschikking krijgt over een goede zakelijke internetaansluiting wanneer de snelheid uw huidige internetlijn ontoereikend is om normaal te kunnen werken.

Wij helpen u aan een betrouwbare zakelijke internetaansluiting, onafhankelijk van de kabels in de grond. Omdat wij dit met een 4G buitenunit doen kunnen wij op elke locatie snel 4G Zakelijk internet leveren.

Betrouwbare oplossing

Om u van een stabiele oplossing te voorzien doen we altijd een test op locatie en werken met een professionele 4G (en straks 5G) buiten unit. Zo kunnen wij binnen een week een snelle en betrouwbare internetverbinding opleveren.

Tijdelijke oplossing

Speciaal voor bedrijven die verhuizen, in afwachting zijn van een vaste verbinding of projecten hebben kunnen we 4G Zakelijk Internet ook voor een tijdelijke periode aanbieden.  Een tijdelijke internetverbinding met een abonnementsduur vanaf 3 maanden.

Omdat er voor deze verbinding niet gegraven hoeft te worden, kunnen we in de meeste gevallen binnen een week leveren, zodat uw bedrijf niet stil hoeft te staan in afwachting van internet.

4G Back up

4G Zakelijk Internet Back Up de ideale verzekering. Deze dienst neemt al het vitale internetverkeer over zodra uw vaste lijn u in de steek laat. Zo blijven essentiële bedrijfsprocessen via internet ongestoord beschikbaar.

Inclusief installatie en beheer

Wij verzorgen de volledige installatie en configuratie. Daarnaast houden wij uw internetverbinding 365 dagen per jaar in de gaten. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare internetverbinding

4G Zakelijk Internet biedt:

professionele 4G buitenunit
installatie en configuratie
monitoring en beheer op afstand
4G data zonder beperkingen
snelle levering in 7 dagen, met spoed binnen 24 uur

Wacht niet langer, vraag hier meer informatie aan over de mogelijkheden op een locatie naar keuze!

4G Zakelijk Internet start hier

U hoeft niet te wachten op een vraagbundeling of glasvezelinitiatief

Snel internet in buitengebieden is nu al mogelijk

Groningen Friesland Drenthe  Overijssel Gelderland Flevoland Noord Holland Zuid Holland Utrecht Noord Brabant Zeeland Limburg

KPN
Ziggo
Eurofiber
Omnia Connect
Comsave
Overige providers