Mobiele telefonie

Zakelijke mobiele telefonie

Wat is voor u de beste oplossing in zakelijke mobiele telefonie? Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met verschillende aanbieders. Zo zijn wij trotse partner van de twee grootste mobiele netwerken, Vodafone en KPN. Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen wij u altijd adviseren over de beste oplossing in zakelijk mobiel bellen voor uw organisatie. Dat begint met een analyse van uw mobiele telefonie. Ieder bedrijf heeft haar eigen gebruik van bellen en mobiel internet. Daarom is iedere oplossing altijd op maat, passend bij uw bedrijf.

Zakelijk Sim Only abonnement

Heeft u al een goede smartphone ? Neem dan een zakelijk Sim Only-abonnement. Van onbeperkt internet tot het versturen van een paar appjes. Van af en toe een telefoontje naar de zaak tot onbeperkt bellen met uw klanten. Op basis van uw wensen adviseren wij het zakelijk Sim Only-abonnement dat het beste bij u past.

mobiel internet

Vast-mobiel integratie: overal bereikbaar

Vast-mobiel integratie biedt u optimale werkbaarheid en bereikbaarheid. Vaste zakelijke telefonie en zakelijke mobiele telefonie worden één: u belt altijd met hetzelfde netwerk, hetzelfde nummer en hetzelfde toestel. Ongemerkt en vloeiend schakelt uw telefoon tussen uw eigen centrale en het mobiele netwerk. Uw medewerkers zijn hierdoor altijd bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer en toestel. En bij afwezigheid hoeven uw klanten en relaties niet opnieuw te bellen, ze bereiken de betreffende medewerker dan gewoon via de mobiele telefoon. Dat is niet alleen heel praktisch, maar scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten. Want u betaalt slechts voor één zakelijk abonnement, waarin alles is inbegrepen.

Een eigen APN

Een APN is voor bedrijven die behoefte hebben aan een veilige en betrouwbare manier om gegevens via het mobiele netwerk te transporteren.

Een APN staat voor Access Point Name en het is een instelling die wordt gebruikt om een mobiel apparaat te verbinden met een mobiel netwerk,

Het hebben van een APN is essentieel voor een soepele en veilige verbinding met het mobiele netwerk. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om een eigen APN in te stellen om meer controle te hebben om datatransport veilig over het mobiele netwerk te transporteren, vooral wanneer gevoelige informatie wordt uitgewisseld.

KPN Mobiel
Vodafone Mobiel
Odido

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Om te zien wat de beschikbare internetmogelijkheden zijn op uw adres.