Moderne werkplek

Moderne Werkplek

De Moderne Werkplek bestaat uit verschillende software-applicaties die samen een online werkplek vormen. Met het beste en nieuwste van Microsoft. Van Bellen via Microsoft Teams , Azure, Office en Onedrive.

Met de Moderne Werkpek helpen we u stap voor stap vooruit
in uw cloudreis. Zonder eerst een grote big bang-migratie
door te maken.

De virtuele werkplek en de cloudwerkplek, businessapplicaties, SaaS-toepassingen, legacysoftware: we brengen het voor uw medewerkers samen in 1 rijke gebruikerservaring.

Onderdelen van de moderne werkplek

Microsoft Office

Microsoft kent verschillende MKB Varianten:

Business Basis

Business Standaard

Business Premium

Teams

Microsoft Teams is het hart van de organisatie, waarmee u kunt communiceren, zowel intern als extern (Microsoft Teams Bellen)

Onedrive

OneDrive is de Microsoft-cloudservice die u verbindt met al uw bestanden. Hiermee kunt u uw bestanden opslaan en beveiligen, delen met anderen en ze vanaf elke locatie op al uw apparaten openen

Azure

Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft u de vrijheid om met uw favoriete hulpprogramma’s en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.

Check uw postcode

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.