Mobiel van KPN

Wat is voor u de beste oplossing in zakelijke mobiele telefonie? Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met verschillende aanbieders. Zo zijn wij trotse partner van de twee grootste mobiele netwerken, Vodafone en KPN. Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen wij u altijd adviseren over de beste oplossing in zakelijk mobiel bellen voor uw organisatie. Dat begint met een analyse van uw mobiele telefonie. Ieder bedrijf heeft haar eigen gebruik van bellen en mobiel internet. Daarom is iedere oplossing altijd op maat, passend bij uw bedrijf.

Vast-mobiel integratie: overal bereikbaar

Vast-mobiel integratie biedt u optimale werkbaarheid en bereikbaarheid. Vaste zakelijke telefonie en zakelijke mobiele telefonie worden één: u belt altijd met hetzelfde netwerk, hetzelfde nummer en hetzelfde toestel. Ongemerkt en vloeiend schakelt uw telefoon tussen uw eigen centrale en het mobiele netwerk. Uw medewerkers zijn hierdoor altijd bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer en toestel. En bij afwezigheid hoeven uw klanten en relaties niet opnieuw te bellen, ze bereiken de betreffende medewerker dan gewoon via de mobiele telefoon. Dat is niet alleen heel praktisch, maar scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten. Want u betaalt slechts voor één zakelijk abonnement, waarin alles is inbegrepen.

KPN Mobiel

Zorgeloos ondernemen Unlimited Data

Oneindig bellen, mailen, whatsappen of sms’en. U let niet graag op het aantal resterende belminuten of mb’s. Een zakelijk telefoon abonnement moet vooral zorgeloos zijn. Daarom hebben we voor u abonnementen met onbeperkt bellen en zorgeloos veel 5G internet.

5G bij KPN

Alle mobiele abonnementen zijn klaar voor 5G. Zo kunt u feilloos samenwerken met slimme apparaten. Dat is razendsnel en stabiel ondernemen.

mobiel internet
Mobiel tarieven KPN

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Om te zien wat de beschikbare internetmogelijkheden zijn op uw adres.