KPN Zakelijkglas FTTO

Zakelijk Glasvezel: Fiber to the Office (FTTO)

Een zakelijke glasvezelverbinding bestaat uit twee componenten. De glasvezel access (drager), dit is de fysieke glasvezelkabel in combinatie met de glasvezelswitch waarover de verbinding wordt gerealiseerd, en een dienst, die geleverd wordt over de glasvezelverbinding.

De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten op de verbinding afgenomen kunnen worden. Zakelijk Glasvezel van KPN heeft  een standaard capaciteit van 1 Gbit/s (1.000 Mbit/s). U kunt diensten “stapelen” totdat de maximum capaciteit van de glasvezel access bereikt wordt. Elke poort op de geleverde switch kan gebruikt worden voor een aparte dienst.

Als u eenmaal beschikt over Zakelijk Glas, kunnen voortaan alle voor uw organisatie belangrijke diensten geleverd worden over deze ene glasvezelverbinding.

Voordelen en mogelijkheden KPN Glasvezel

De voordelen van KPN glasvezel zijn :

Upload- en downloadsnelheden zijn symmetrisch
Snelheden tot 1.000 Mbit/sec
Zeer stabiel en betrouwbaar
Meerdere diensten over één aansluiting

Met Zakelijk Glas wordt uw vestiging aangesloten op het betrouwbare glasvezelnetwerk van KPN met de mogelijkheid door te groeien naar een razendsnelle bandbreedte van 1000 Mbit/s. Als u eenmaal beschikt over Zakelijk Glas, kunnen voortaan alle voor uw organisatie belangrijke diensten geleverd worden over deze ene glasvezelverbinding.

Ook van KPN

Check uw postcode

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.

Menu