Zakelijk Internet Vergelijken

Heeft uw onderneming zakelijk stabiel internet nodig? Het vergelijken van uw zakelijke internet loont zeker de moeite. De specialisten van ZakelijkGlasvezel.nl helpen u graag met vergelijken van de verschillende internet mogelijkheden.

Hieronder vertellen wij u een aantal zaken waar u op moet letten bij de vergelijking van zakelijk internet.

Groeimogelijkheden

Wanneer u als bedrijf op zoek bent naar internet connectiviteit is het zaak dat u een aantal aspecten goed onderzoekt. Eén van de belangrijkste dingen is de mogelijkheid om te groeien qua internet capaciteit. Jaar over jaar groeit de behoefte aan meer internetsnelheid. Het is dus zaak dat u gemakkelijk kunt upgraden zonder dat u opnieuw moet investeren in nieuwe infrastructuur.

Vaste IP-adressen

Eén of meerdere vaste IP-adressen is vaak een must voor bedrijven. Bedrijven zijn afhankelijk van één of meerdere IP-adressen ten behoeve van een firewall, email server, dan wel waarmee verschillende VPN-tunnels over het internet geconfigureerd kunnen worden. Zakelijk internet wordt veelal standaard geleverd met 1 vast IP-adres, die uitbreidbaar is naar 8, 16 of 32

Diensten

Naast het type verbinding is het ook belangrijk om te weten welke diensten over deze lijn moeten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Wifi
  • Telefonie
  • Camera
  • ipAlarm
  • ipPin

Advies nodig?

De experts van ZakelijkGlasvezel.nl helpen u graag:

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Om te zien wat de beschikbare internetmogelijkheden zijn op uw adres.