Referenties

Best Western Aduard

“Ik ben erg tevreden over de totaal-service die ZakelijkGlasvezel.nl verleent. Wij hebben totaal geen werk gehad van onze aansluiting op het glasvezelnetwerk.”

Jenze Kingma
Manager Best Western Aduard

Natuurhuisje.nl

“ZakelijkGlasvezel.nl heeft ons uitstekend bemiddeld in onze keuze voor de juiste provider. ZakelijkGlasvezel.nl schakelt snel, heeft duidelijke offertes en voorziet van kundig advies waardoor wij dit proces als zeer prettig hebben ervaren.”

Dick Vulto
Operating Officer Natuurhuisje.nl

AutoScout24 Nederland B.V.

Bij AutoScout24 is alles auto. AutoScout24 wil zich zoveel mogelijk richten op die focus. Daarom koos AutoScout24 voor de service van ZakelijkGlasvezel.nl; snel een duidelijke offerte, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding en een kundig advies. Tijdens het aansluitproces werden we goed op de hoogte gehouden en heeft ZakelijkGlasvezel.nl alles er aan gedaan om de glasvezelverbinding snel op te leveren.

Jurgen Vugts
Managing Director AutoScout24 Nederland B.V.

VEGA Meet- en Regeltechniek

VEGA “Auf Lange Sicht” kernwaarde is om op lange termijn een betrouwbare partner voor niveau- en druk metingen te zijn, wordt daarbij al vele jaren geholpen door ZakelijkGlasvezel , ook een bedrijf met oog op de lange termijn relatie.

Harrie Winters
Finance B.V. VEGA Meet- en Regeltechniek

Gemini

ZakelijkGlasvezel.nl heeft ons zeer goed geholpen. Gezamenlijk met ons als klant werd gezocht naar de beste oplossing, niet per se naar de duurste. De uitstekende inhoudelijke kennis en samenwerking met KPN gecombineerd met snelle service maakt ZakelijkGlasvezel.nl tot een goede relatie van Gemini.

Dennis Froeling
Package manager Land High Voltage Station

Koningin Juliana Toren

Koningin Juliana Toren koos voor de service van ZakelijkGlasvezel.nl; een duidelijke offerte, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding en een kundig advies. Tijdens het aansluitproces werden we goed op de hoogte gehouden en heeft ZakelijkGlasvezel.nl alles er aan gedaan om de glasvezelverbinding snel op te leveren. Daarnaast heeft ZakelijkGlasvezel.nl ook gekeken naar onze telefoniekosten en ons een nieuw kortingscontract aangeboden.
Koningin Juliana Toren kan ZakelijkGlasvezel.nl aanbevelen.

Erik Dreef
Directie Koningin Juliana Toren

PUMA Benelux

PUMA Benelux wilde graag een vergelijking zien tussen verschillende providers, zodat we een juiste keuze konden maken op basis van prijs en mogelijkheden. De diverse keuzemogelijkheden hebben geresulteerd, dat we zijn overgestapt naar een andere leverancier. ZakelijkGlasvezel.nl heeft ons van begin af aan vanuit hun kennis en kunde goed geadviseerd. Die manier van samenwerken en zakendoen, werkt geweldig.

David van Pijkeren
IT Coordinator - PUMA Benelux

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Om te zien wat de beschikbare internetmogelijkheden zijn op uw adres.