Referenties

Home » Referenties

PUMA Benelux

PUMA Benelux wilde graag een vergelijking zien tussen verschillende providers, zodat we een juiste keuze konden maken op basis van prijs en mogelijkheden. De diverse keuzemogelijkheden hebben geresulteerd, dat we zijn overgestapt naar een andere leverancier. ZakelijkGlasvezel.nl heeft ons van begin af aan vanuit hun kennis en kunde goed geadviseerd. Die manier van samenwerken en zakendoen, werkt geweldig.
David van Pijkeren IT Coordinator PUMA Benelux,

Koningin Juliana Toren

Koningin Juliana Toren koos voor de service van ZakelijkGlasvezel.nl; een duidelijke offerte, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding en een kundig advies. Tijdens het aansluitproces werden we goed op de hoogte gehouden en heeft ZakelijkGlasvezel.nl alles er aan gedaan om de glasvezelverbinding snel op te leveren. Daarnaast heeft ZakelijkGlasvezel.nl ook gekeken naar onze telefoniekosten en ons een nieuw kortingscontract aangeboden.
Koningin Juliana Toren kan ZakelijkGlasvezel.nl aanbevelen
Erik Dreef Directie Koningin Juliana Toren,

Best Western Aduard

Ik ben erg tevreden over de totaal-service die ZakelijkGlasvezel.nl verleent.
Ook in de onderhandeling met aanbieders zijn ze erg goed!
Met gastvrije groet
Jenze Kingma Manager Best Western Aduard,

AutoScout24 Nederland B.V.

Bij AutoScout24 is alles auto. AutoScout24 wil zich zoveel mogelijk richten op die focus. Daarom koos AutoScout24 voor de service van ZakelijkGlasvezel.nl; snel een duidelijke offerte, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding en een kundig advies. Tijdens het aansluitproces werden we goed op de hoogte gehouden en heeft ZakelijkGlasvezel.nl alles er aan gedaan om de glasvezelverbinding snel op te leveren.
Jurgen Vugts Managing Director AutoScout24 Nederland B.V.,

Gemini

ZakelijkGlasvezel.nl heeft ons zeer goed geholpen. Gezamenlijk met ons als klant werd gezocht naar de beste oplossing, niet per se naar de duurste. De uitstekende inhoudelijke kennis en samenwerking met KPN gecombineerd met snelle service maakt ZakelijkGlasvezel.nl tot een goede relatie van Gemini.
Dennis Froeling Package manager Land High Voltage Station,

VEGA Meet- en Regeltechniek

VEGA “Auf Lange Sicht” kernwaarde is om op lange termijn een betrouwbare partner voor niveau- en druk metingen te zijn, wordt daarbij al vele jaren geholpen door ZakelijkGlasvezel , ook een bedrijf met oog op de lange termijn relatie.
Harrie Winters Finance B.V. VEGA Meet- en Regeltechniek,

Natuurhuisjes.nl

ZakelijkGlasvezel heeft ons uitstekend bemiddeld in onze keuze voor de juiste provider. ZakelijkGlasvezel schakelt snel, heeft duidelijke offertes en voorziet van kundig advies waardoor wij dit proces als zeer prettig hebben ervaren.
Dick Vulto Chief Operating Officer Natuurhuisje.nl,
KPN
Ziggo
Eurofiber
Omnia Connect
Comsave
Overige providers