Diensten

Al onze diensten staan in het teken van uw infrastructuur

Elk bedrijf heeft apparaten, machines, telefoons, tablets en computers. En al die apparaten draaien voornamelijk rondom één dienst: het internet. Zonder internet geen business! Maar hoe maakt u maximaal gebruik van een goed functionerende infrastructuur? Maak kennis met onze diensten.

Bedrijfsverzamelgebouwen

Uw huurder wil een stabiele en snelle glasvezel internetverbinding en premium wifi waardoor de verhuurbaarheid van uw vastgoed objecten wordt vergroot.

Ethernet en IP VPN

Het koppelen van verschillende nevenvestigingen van uw verschillende bedrijfslocaties, datacenter en thuiswerklocaties op een eenvoudige wijze.

Private Lines en Dark Fibers

Het koppelen van verschillende nevenvestigingen van uw verschillende bedrijfslocaties, datacenter en thuiswerklocaties op een eenvoudige wijze.

Hosted Telefonie en Mobiel

Zorgeloos bellen en gebeld worden, schaalbaar, flexibel en betaalbaar, Zakelijk glasvezel heeft voor vaste en mobiele telefonie een passende oplossing voor elke situatie.

Zakelijke televisie

Zakelijke Televisie met 50+ zenders en narrowcasting. Geschikt voor elke zakelijke vaste internetverbinding.

Back up verbinding

Zonder internet geen business. Zorg er voor dat uw internetverbinding over een back up verbinding beschikt. Bij voorkeur door de lucht, zodat uw primaire bedrijfsprocessen door kunnen blijven gaan.

Check uw postcode

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.