Zakelijk Internet

Home » Zakelijk Internet

Zakelijk Internet

Zonder internet geen business

Breedband is dé toegang tot de klant

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. En iedereen kent ook wel het begrip breedband internet.

Breedband is een snelle (internet) verbinding.

Dat een bedrijf tegenwoordig bijna niet meer zonder internet kan is duidelijk. De moderne bedrijfsvoering gebruikt zakelijk internet voor conference calls, voip, werken in de cloud, connectie met toeleveranciers of filialen.

Gezien de vele mogelijkheden, is het vergelijken van uw zakelijke internet een specialisme. Het Team van ZakelijkGlasvezel.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Om te zien wat er leverbaar is op uw locatie kunt u de postcodecheck doen.

Zakelijk Internet xDSL

xDSL is de verzamelnaam voor verbindingen over koper.

De snelheid die u krijgt op uw locatie is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale van KPN. Up en download snelheid zijn niet aan elkaar gelijk.

Zakelijk Internet Fiber to the Home

Door het netwerkbedrijf van KPN, wordt in veel woonwijken glasvezel aangelegd. Deze variant wordt fiber to the home genoemd. KPN netwerkbedrijf kan hier ook een zakelijke variant van leveren, met een vast ip adres. Up en download snelheid zijn aan elkaar gelijk.

Zakelijk Glasvezel

Snel en stabiel internet is van levensbelang. Met zakelijk glasvezel heeft u de beschikking over de snelheid en stabiliteit die nodig is om uw organisatie te laten groeien. Zakelijk Glasvezel is overal leverbaar in Nederland. Zakelijk glasvezel kenmerkt zich door een hoge beschikbaarheid van 99,9%, waarbij snelheden tot 40 Gb/s mogelijk zijn.

Zakelijk Mobiel Internet

4G Zakelijk internet. Dit betreft een professionele 4G oplossing en straks 5G. Direct leverbaar zonder hoge investering en geen snelheidsbeperkingen

Middels een buitenunit wordt er naar de dichtstbijzijnde mast gestraald voor een maximaal bereik.

Straalverbinding

Een straalverbinding is ideaal voor een tijdelijke of permanente situatie als er geen glasvezel in de buurt ligt. De kwaliteit van een straalverbinding is gelijk aan glasvezel. Maximale snelheid die u kunt bereiken is 1 Gb/s up en down.

Check uw postcode nu

KPN
Ziggo
Eurofiber
Omnia Connect
Comsave
Overige providers