ZakelijkGlasvezel

Home » ZakelijkGlasvezel
Zakelijk internet is niet meer weg te denken in de BV Nederland. ZakelijkGlasvezel.nl is dé grootste online leverancier van glasvezel verbindingen voor het bedrijfsleven in Nederland. Met onze site hebben we de afgelopen jaren al veel bedrijven geholpen met het maken van de juiste keuze met betrekking tot hun internetverbinding en vpn oplossingen. ZakelijkGlasvezel.nl heeft voor ieder bedrijf een passende zakelijk internet oplossing. Dit kan zijn, adsl, vdsl, ethernet over koper, kabelinternet en glasvezel. Bij zakelijk internet is het belangrijk om te weten wat er leverbaar is op uw locatie. Wat het budget en wat de toekomstverwachtingen zijn van uw organisatie.
Daarom vergelijken meerdere providers, zodat wij u van het juiste advies kunnen voorzien.

Met ruim 20 jaar telecom ervaring hebben we een enorme kennis aan boord op het gebied van infrastructurele oplossingen. Koppelingen tussen 2 of meerdere vestigingen. Zowel nationaal als internationaal. Dit kan zakelijk internet zijn, maar ook vpn oplossingen.

ZakelijkGlasvezel.nl is een onderdeel van Optifact Communicatie Service.

Overige diensten

Daarnaast bieden wij oplossingen op het gebied van telefonie, mobiel, telefonie kortingscontracten en werkplek online diensten.

Klanten zijn: MKB, Groot Zakelijke Markt en Overheid.

ZakelijkGlasvezel.nl kenmerkt zich door haar no-nonsens mentaliteit. Ruim 90% van onze aanvragers ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Gecertificeerd

ZakelijkGlasvezel.nl is o.a. gecertificeerd Goud Partner van KPN, Specialised Partner Vodafone, gecertificeerd Plus Partner van Ziggo en Gold partner van Solcon.

We weten wat de klanten willen: een oplossing voor de juiste prijs kwaliteit verhouding, een heldere tariefstelling en goede service.

ZakelijkGlasvezel wint voor de derde keer op rij Award bij VodafoneZiggo

Voor de derde keer op rij is ZakelijkGlasvezel.nl in de prijzen gevallen bij Ziggo. In het EYE Filmmuseum in Amsterdam ontvingen wij de award voor meest innovatieve Ziggo Business Partner van directer Business Partner Sales van VodafoneZiggo Nederland Dennis Kleinloog. Dit gebeurde op woensdag 17 mei 2017 tijdens het jaarlijkse Vodafone Business Partner Event.

Vodafone Specialised Partner

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Ze bieden zakelijke klanten telefonie-, en data- diensten via een hoogstaande netwerk-infrastructuur.

ZakelijkGlasvezel.nl is Specialised Partner van Vodafone. Door de exclusiviteit van het Business Partnerschap mag ZakelijkGlasvezel.nl als een van de weinigen diverse oplossingen aanbieden zoals hosted telefonie, VoIP telefonie en geïntegreerde diensten met mobiel.

KPN
Ziggo
Solcon
DataWeb
Overige providers