Zakelijk Internet

Wat is zakelijk internet?

Zakelijk internet biedt uw medewerkers snel en betrouwbaar internet. Een zakelijk internet verbinding geeft een up time garantie en service bij een verstoring in het netwerk. Zoveel bedrijven, zoveel wensen daarom zijn er ook verschillende varianten zakelijk internet:

VDSL
Glasvezel
Straalverbinding
4G Mobiel Internet

Waarom zakelijk internet?

We werken steeds meer online en in de cloud. Snelheid, veiligheid en capaciteit zijn belangrijk om te kunnen ondernemen. Met zakelijk internet is uw organisatie verzekerd van optimale beschikbaarheid. Met zakelijk internet kunt u met meerdere apparaten snel bestanden versturen en gelijktijdig met online applicaties werken. Applicaties zoals camerabewaking en cloud computing functioneren aanzienlijk sneller en beter via een glasvezelnetwerk.

Economisch belang van uw internetverbinding

Internet wordt steeds belangrijker voor het economisch verkeer. Wij adviseren u om vooraf een inschatting te maken van de financiële schade bij uitval van een verbinding, en op basis daarvan een overweging te maken of een redundante verbinding wenselijk is. Wij kunnen u redundante verbindingen leveren om een hoge beschikbaarheid te garanderen.

Snel internet

Op veel locaties is tegenwoordig snel internet mogelijk. Uiteraard bepalen bedrijfsgrote en uw budget mede de keuze van zakelijk internet. Voor glasvezel geldt: De bandbreedte is altijd symmetrisch: de uploadsnelheid is gelijk aan de downloadsnelheid tot 10 Gb/s.

Gegarandeerde internetsnelheid

Glasvezel is betrouwbaar en kent een uptime garantie van 99,9% en hoger. U heeft zelden last van storingen en onderbrekingen. Er is geen invloed op de internetsnelheid en kwaliteit van andere gebruikers.

Voor welke organisaties is zakelijk internet geschikt?

Garandeer een snelle en betrouwbare toegang tot uw data, toepassingen en het publieke internet is van wezenlijk belang voor iedere organisatie, van groot tot klein, van profit tot non profit.

Wat kost zakelijk internet?

Kosten voor zakelijk internet zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. U hebt de keuze uit verschillende varianten: van een standaard ontsluiting tot een geavanceerde redundante variant. En uiteraard, wat heeft u te besteden.

Zakelijk internet op uw locatie?

Om uw organisatie optimale internettoegang te bieden hebben we verschillende varianten:

VDSL
Glasvezel
Straalverbinding
4G Mobiel Internet

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.