Hosted Telefonie

Als ondernemer wilt u zich volledig concentreren op uw bedrijfsactiviteiten en u wilt altijd bereikbaar zijn. En het liefst zou u zich geen zorgen meer willen maken over het dagelijks beheer en onderhoud van uw bedrijfstelefooncentrale. Vanaf vandaag hoeft dat ook niet meer met Hosted Telefonie (voip bellen).

Met Voip Telefonie behoren kostbare investeringen en bijbehorende software tot het verleden, zonder concessies te doen met betrekking tot kwaliteit en functionaliteit. Wel de gemakken van een telefooncentrale maar niet de ongemakken. Bovendien is een Voip Telefonie oplossing heel flexibel, u betaalt alleen voor de capaciteit die u gebruikt.

Waarom Hosted Telefonie:

  • Geen hoge investering wanneer uw bestaande huidige telefooncentrale aan vervanging toe is
  • Gratis bellen tussen vestigingen
  • Uw onderneming is voorbereid op de toekomst (VoIP)
  • Gebruikersgemak door eigen beheerportal
  • Behoudt van uw bestaande telefoonnummers
  • U realiseert aanzienlijke besparingen op uw telefoon- en dataverkeer

Neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten, wat Hosted Telefonie voor uw organisatie kan opleveren.

Zonder gedoe zelf uw telefonische bereikbaarheid aanpassen en werkplekken eenvoudig veranderen? Dat kan met Zakelijk Hosted bellen. Een telefooncentrale in de cloud, voor een vast, voordelig bedrag per werkplek.

Met Hosted Telefonie behoren kostbare investeringen en bijbehorende software tot het verleden, zonder concessies te doen met betrekking tot kwaliteit en functionaliteit. Wel de gemakken van een telefooncentrale maar niet de ongemakken. Bovendien is de Hosted Telefonie oplossing heel flexibel, u betaalt alleen voor de capaciteit die u gebruikt.

Advies nodig?

De experts van ZakelijkGlasvezel.nl helpen u graag:

Check uw postcode

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.

Menu