Zakelijk Glasvezel

Wat is zakelijk glasvezel ?

Glasvezel is betrouwbaar en kent een uptime garantie van 99,9% en hoger. U heeft zelden last van storingen en onderbrekingen. Up en download snelheid zijn aan elkaar gelijk. Op één glasvezel lijn, kunt u meerdere diensten krijgen, zoals telefonie.

Waarom zakelijk glasvezel?

We werken steeds meer online en in de cloud. Snelheid, veiligheid en hoge beschikbaarheid zijn belangrijk om te kunnen ondernemen. Met zakelijk glasvezel is uw organisatie verzekerd van optimale beschikbaarheid. Met zakelijk glasvezel kunt u met meerdere apparaten snel bestanden versturen en gelijktijdig met online applicaties werken. Applicaties zoals camerabewaking en cloud computing functioneren aanzienlijk sneller en beter via een glasvezelnetwerk.

Economisch belang van uw internetverbinding

Internet wordt steeds belangrijker voor het economisch verkeer. Wij adviseren u om vooraf een inschatting te maken van de financiële schade bij uitval van een verbinding, en op basis daarvan een overweging te maken of een redundante verbinding wenselijk is. Wij kunnen u redundante verbindingen leveren om een hoge beschikbaarheid te garanderen.

Snel internet

Op veel locaties is tegenwoordig snel internet mogelijk. Uiteraard bepalen bedrijfsgrote en uw budget mede de keuze van zakelijk internet. Voor glasvezel geldt: De bandbreedte is altijd symmetrisch: de uploadsnelheid is gelijk aan de downloadsnelheid tot 10 Gb/s.

Gegarandeerde internetsnelheid

Glasvezel is betrouwbaar en kent een uptime garantie van 99,9% en hoger. U heeft zelden last van storingen en onderbrekingen. Er is geen invloed op de internetsnelheid en kwaliteit van andere gebruikers.

Voor welke organisaties is zakelijk glasvezel geschikt?

Garandeer een snelle en betrouwbare toegang tot uw data, toepassingen en het publieke internet is van wezenlijk belang voor iedere organisatie, van groot tot klein, van profit tot non profit.

Wat kost zakelijk glasvezel?

Kosten voor zakelijk glasvezel zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. U hebt de keuze uit verschillende varianten: van een standaard ontsluiting tot een geavanceerde redundante variant. En uiteraard, wat heeft u te besteden.

Doe vandaag nog de postcodecheck.

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.