Snel Internet Buitengebied Zuid Holland

Wordt u beperkt in uw communicatie en/of werkzaamheden, omdat snel internet in buitengebied niet mogelijk is? Ook zonder glasvezel kunnen wij zorgen dat u de beschikking krijgt over een goede zakelijke internetaansluiting in het buitengebied van Zuid Holland, wanneer de snelheid van uw huidige internetlijn ontoereikend is om normaal te kunnen werken.

Wij helpen u aan een betrouwbare zakelijke internetaansluiting, onafhankelijk van de kabels in de grond. Omdat wij dit met een 4G buitenunit doen kunnen wij op elke locatie snel internet leveren. U hoeft niet te wachten op een vraagbundeling of glasvezelinitiatief.

 

Betrouwbare oplossing

Om u van een stabiele oplossing te voorzien doen we altijd een test op locatie en werken met een professionele 4G (en straks 5G) outdoor unit. Zo kunnen wij binnen een week een snelle en betrouwbare internetverbinding in buitengebieden opleveren.

Inclusief installatie en beheer

Wij verzorgen de volledige installatie en configuratie. Daarnaast houden wij uw internetverbinding 365 dagen per jaar in de gaten. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare internetverbinding.

4G Zakelijk Internet biedt:

professionele 4G buitenunit

installatie en configuratie

monitoring en beheer op afstand

4G data zonder beperkingen

snelle levering in 7 dagen, met spoed binnen 24 uur

Wacht niet langer, vraag hier meer informatie aan over de mogelijkheden op een locatie naar keuze!

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.