Snel Internet Buitengebied Groningen

Home ยป Snel Internet Buitengebied Groningen

Snel internet in buitengebied Groningen

Wordt u beperkt in uw communicatie en/of werkzaamheden, omdat snel internet in buitengebied niet mogelijk is? Ook zonder glasvezel kunnen wij zorgen dat u de beschikking krijgt over een goede zakelijke internetaansluiting in het buitengebied van de provincie Groningen, wanneer de snelheid van uw huidige internetlijn ontoereikend is om normaal te kunnen werken.

Wij helpen u aan een betrouwbare zakelijke internetaansluiting, onafhankelijk van de kabels in de grond. Omdat wij dit met een 4G buitenunit doen kunnen wij op elke locatie snel internet leveren. U hoeft niet te wachten op een vraagbundeling of glasvezelinitiatief.

Betrouwbare oplossing

Om u van een stabiele oplossing te voorzien doen we altijd een test op locatie en werken met een professionele 4G (en straks 5G) outdoor unit. Zo kunnen wij binnen een week een snelle en betrouwbare internetverbinding in buitengebieden opleveren.

Inclusief installatie en beheer

Wij verzorgen de volledige installatie en configuratie. Daarnaast houden wij uw internetverbinding 365 dagen per jaar in de gaten. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare internetverbinding

4G Zakelijk Internet biedt:

professionele 4G buitenunit
installatie en configuratie
monitoring en beheer op afstand
4G data zonder beperkingen
snelle levering in 7 dagen, met spoed binnen 24 uur

Wacht niet langer, vraag hier meer informatie aan over de mogelijkheden op een locatie naar keuze!

U hoeft niet te wachten op een vraagbundeling of glasvezelinitiatief

Snel internet in buitengebied provincie Groningen is nu al mogelijk

De Marne Winsum Eemsmond Bedum Loppersum Ten Boer Slochteren Appingedam Delfzijl Grootegast Marum Leek Zuidhorn Menterwolde Vlagtwedde Bellingwedde Sellingen Oldambt

 

KPN
Ziggo
Solcon
DataWeb
Overige providers