Cyber en Datarisk verzekering

Een cyber en datariskverzekering helpt uw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen.

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt de schade. Onze verzekeraar Hiscox helpt u met assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meldt u een inbreuk? Dan staat ons gezamenlijke team van ervaren professionals voor u klaar. Zij helpen u databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken.

De EU-richtlijn GDPR (General Data Protection Regulation) stelt strenge eisen aan de omgang met persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 geldt deze richtlijn voor alle bedrijven en organisaties in de EU. De GDPR zal effect hebben op alle organisaties die opereren in de EU en persoonlijke data verwerken. De regels zijn complex en de boetes bij nalatigheid significant (tot 4% van de jaarlijkse omzet of 20 miljoen euro).

Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van offerte.

premie vanaf € 51,75 per maand*

*Exclusief aanbod via ZakelijkGlasvezel.nl

Cyber en Datarisk

Doe de postcodecheck

Om te zien wat de beschikbare internetmogelijkheden zijn op uw adres.