Ziggo Multi Wifi Professioneel

Waarom Ziggo Multi Wifi Professioneel

Met Ziggo Multi Wifi Professioneel heeft u een draadloos netwerk met dekking in uw hele bedrijf. Omdat de stations in een Multi Wifi systeem met elkaar communiceren, bent u altijd verbonden met het sterkste wifi signaal. Zo heeft u ook verbinding als u door het hele bedrijf aan het werk bent.

Wat is Ziggo Multi Wifi Professioneel

Ziggo Multi Wifi Professioneel heeft u professionele wifi van de voordeur, door de gangen én op alle werkplekken, achter in de hal of buiten op uw terrein. Zo wordt uw bedrijfsnetwerk in één klap volledig draadloos. U hoeft geen duur LAN-netwerk aan te schaffen om de printer op de derde verdieping naar de server in de kelder met elkaar te verbinden. In plaats daarvan krijgt u een wifi-netwerk waarin alle apparaten draadloos met elkaar communiceren.

Hoe werkt het?

Ziggo Multi Wifi Professioneel  wordt gecombineeerd met Ziggo Internet Pro. De zorgen voor installatie, beheer en onderhoud worden u volledig uit handen genomen door Ziggo. Van tevoren spreken we met u contactpersoon af hoe u het wifi-netwerk wil inrichten. Of U nou start vanuit de garage of wifi nodig hebt voor een kantoorgebouw met vier verdiepingen, met Ziggo Multi Wifi Professioneel krijgt u een professioneel netwerk dat klaar is voor het grote werk.

Een groot voordeel is het gebruik van gescheiden netwerken. Daarmee werken uw medewerkers veilig via een afgeschermd wifi-netwerk, terwijl uw bezoekers een professioneel gastnetwerk gebruiken. Deze netwerken kunt u zelf personaliseren met uw eigen startpagina met bijvoorbeeld het logo en de naam van uw bedrijf erop.

Perfecte Wifi altijd en overal

Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van offerte.

Maximale bereikbaarheid :

Check uw postcode

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.

Menu