Zakelijk Internet Pro

Home » Vodafone Ziggo » Zakelijk Internet Pro

Zakelijk Internet Pro INCLUSIEF Professionele Wifi

Traditionele dienstverlening wordt steeds vaker gecombineerd met online dienstverlening. U zoekt een partner die dit begrijpt en er voor u is op het gebied van Internet en Telefonie. Die partner vindt u in ZakelijkGlasvezel.nl. Wij staan borg voor onze kennis en service met Ziggo Zakelijk Kabelinternet: Zakelijk Internet Pro. Snelheden tot 1.000 Mbps* en een vast ip adres.

Nu de eerste 4 maanden GRATIS internet

*1.000 Mbps is nog niet overal leverbaar. Het GigaNet netwerk van Ziggo wordt de komende jaren hiervoor geschikt gemaakt. Nu oa leverbaar in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Den Haag en Rotterdam.

Complete Pro incl. Wifi
€ 90,-per maand
  • Eenmalig € 0,-
  • 300 Mb/sec - 40 Mb/sec
  • 1 vast ip adres
Max Pro incl. Wifi
€ 110,-per maand
  • Eenmalig € 0,-
  • 600 Mb/sec - 50 Mb/sec
  • 1 vast ip adres
Giga Pro incl. Wifi*
€ 120,-per maand
  • Eenmalig € 0,-
  • 1.000 Mb/sec - 50 Mb/sec
  • 1 vast ip adres

*1.000 Mbps is nog niet overal leverbaar. Het GigaNet netwerk van Ziggo wordt de komende jaren hiervoor geschikt gemaakt. Nu oa leverbaar in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Den Haag en Rotterdam.

Zakelijk Hosted Bellen

Met Zakelijk Hosted Bellen krijgt u de gemakken van een bedrijfstelefooncentrale en niet de lasten. U belt voordelig voor een vast bedrag per werkplek per maand. Heeft u tijdelijk meer of minder werkplekken nodig? U past het gemakkelijk zelf aan en betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Product details
Veelgestelde vragen
Service
Product details

Profielen en opties

Beheer

Met Zakelijk Hosted Bellen krijgt u via een online beheertool toegang tot uw telefooncentrale in de cloud. Hierin kunt u zelf uw aantal en type profielen bepalen of wijzigen. Ook kunt u hier groepsopties, zoals keuzemenu, belgroep en telefonisch vergaderen instellen. Wijzigingen worden real-time doorgevoerd zodat u direct gebruik kunt maken van de gemaakte wijzigingen. De inrichting van uw telefooncentrale in de beheertool bepaalt het bedrag waarvoor Ziggo u een factuur stuurt.

Veelgestelde vragen

Kan ik Zakelijk Hosted Bellen ook los bestellen?

Nee. Zakelijk Hosted Bellen kunt u alleen bestellen in combinatie met Connect MKB Internet van Ziggo. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit voor uw telefonie leveren. Omdat wij voorrang geven aan telefonieverkeer over uw Connect MKB verbinding, blijft u altijd telefonisch bereikbaar, ook als u veel bandbreedte voor internet gebruikt.

Wat zijn de voordelen van bellen over IP?

Zakelijk Hosted Bellen van Ziggo maakt bellen over IP mogelijk. U profiteert van één Connect MKB verbinding voor internet en telefonie. Dit in plaats van de traditionele ISDN of analoge telefoonlijn. U heeft daarom nog maar één infrastructuur nodig voor uw internet en telefonie.

Wat kost Zakelijk Hosted Bellen?

Bij Zakelijk Hosted Bellen betaalt u een vast bedrag per maand per werkplek. Voor een medewerkersprofiel betaalt u € 12,50 per maand. Voor een publiek profiel betaalt u € 10 euro per maand. U belt dan onbeperkt naar vaste en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. (Tijdelijke) groepsfunctionaliteiten kosten u eenmalig een bedrag.

Kan ik mijn bestaande telefoons gebruiken voor Zakelijk Hosted Bellen?

Zakelijk Hosted Bellen wordt ondersteund in combinatie met een aantal IP-telefoontoestellen van Cisco. Een overzicht van de ondersteunde telefoontoestellen vindt u in de dienstbeschrijving van Zakelijk Hosted Bellen.

Service

U heeft de keuze uit meerdere service-overeenkomsten (SLA), zelfs met support in het weekend.

Standaard

Ons netwerk en modem hebben een beschikbaarheid van 99,8 procent per jaar. Gaat er toch iets mis? Onze monteurs zorgen dat u zo snel mogelijk weer probleemloos kunt werken. Van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 22.00 uur.

Winkeltijden

Sneller weer aan het werk? Kies dan voor Service Winkeltijden. Dan bent u weer volledig in bedrijf binnen 8 uur, ook in het weekend. Van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 – 22.00 en zondag tussen 09.00 – 21.00.

KPN
Ziggo
Eurofiber
Omnia Connect
Comsave
Overige providers