Zakelijk Internet Pro

Home » Vodafone Ziggo » Zakelijk Internet Pro

Zakelijk Internet Pro INCLUSIEF Professionele Wifi

Traditionele dienstverlening wordt steeds vaker gecombineerd met online dienstverlening. U zoekt een partner die dit begrijpt en er voor u is op het gebied van Internet en Telefonie. Die partner vindt u in ZakelijkGlasvezel.nl. Wij staan borg voor onze kennis en service met Ziggo Zakelijk Kabelinternet: Zakelijk Internet Pro.

Pro Start
€ 70,00per maand
  • 60/10 Mbit/s
  • 1 vast IP-adres
  • Inclusief Professionele Wifi
Pro Max
€ 110,00per maand
  • 600/50 Mbit/s
  • 1 vast IP-adres
  • Inclusief Professionele Wifi

Zakelijk Hosted Bellen

Met Zakelijk Hosted Bellen krijgt u de gemakken van een bedrijfstelefooncentrale en niet de lasten. U belt voordelig voor een vast bedrag per werkplek per maand. Heeft u tijdelijk meer of minder werkplekken nodig? U past het gemakkelijk zelf aan en betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Product details
Veelgestelde vragen
Service
Product details

Profielen en opties

Beheer

Met Zakelijk Hosted Bellen krijgt u via een online beheertool toegang tot uw telefooncentrale in de cloud. Hierin kunt u zelf uw aantal en type profielen bepalen of wijzigen. Ook kunt u hier groepsopties, zoals keuzemenu, belgroep en telefonisch vergaderen instellen. Wijzigingen worden real-time doorgevoerd zodat u direct gebruik kunt maken van de gemaakte wijzigingen. De inrichting van uw telefooncentrale in de beheertool bepaalt het bedrag waarvoor Ziggo u een factuur stuurt.

Veelgestelde vragen

Kan ik Zakelijk Hosted Bellen ook los bestellen?

Nee. Zakelijk Hosted Bellen kunt u alleen bestellen in combinatie met Connect MKB Internet van Ziggo. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit voor uw telefonie leveren. Omdat wij voorrang geven aan telefonieverkeer over uw Connect MKB verbinding, blijft u altijd telefonisch bereikbaar, ook als u veel bandbreedte voor internet gebruikt.

Wat zijn de voordelen van bellen over IP?

Zakelijk Hosted Bellen van Ziggo maakt bellen over IP mogelijk. U profiteert van één Connect MKB verbinding voor internet en telefonie. Dit in plaats van de traditionele ISDN of analoge telefoonlijn. U heeft daarom nog maar één infrastructuur nodig voor uw internet en telefonie.

Wat kost Zakelijk Hosted Bellen?

Bij Zakelijk Hosted Bellen betaalt u een vast bedrag per maand per werkplek. Voor een medewerkersprofiel betaalt u € 12,50 per maand. Voor een publiek profiel betaalt u € 10 euro per maand. U belt dan onbeperkt naar vaste en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. (Tijdelijke) groepsfunctionaliteiten kosten u eenmalig een bedrag.

Kan ik mijn bestaande telefoons gebruiken voor Zakelijk Hosted Bellen?

Zakelijk Hosted Bellen wordt ondersteund in combinatie met een aantal IP-telefoontoestellen van Cisco. Een overzicht van de ondersteunde telefoontoestellen vindt u in de dienstbeschrijving van Zakelijk Hosted Bellen.

Service

U heeft de keuze uit meerdere service-overeenkomsten (SLA), zelfs met support in het weekend.

Standaard

Ons netwerk en modem hebben een beschikbaarheid van 99,8 procent per jaar. Gaat er toch iets mis? Onze monteurs zorgen dat u zo snel mogelijk weer probleemloos kunt werken. Van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 22.00 uur.

Winkeltijden

Sneller weer aan het werk? Kies dan voor Service Winkeltijden. Dan bent u weer volledig in bedrijf binnen 8 uur, ook in het weekend. Van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 – 22.00 en zondag tussen 09.00 – 21.00.

KPN
Ziggo
Solcon
DataWeb
Overige providers