Internet in Buitengebieden

Snel Internet met onbeperkt data in buitengebieden

Snel internet voor buitengebieden. Wacht niet langer op glasvezel, wij kunnen binnen 10 dagen een werkende internetverbinding opleveren.

Snel internet met onbeperkt data is hét pakket voor de ondernemer die veel beeldmateriaal over zijn verbinding verwacht te sturen of andere applicaties gebruikt die veel dataverkeer opleveren. Denk aan camerabeveiliging, videobewerking, up- en downloaden van afbeeldingen of simpelweg veel gebruikers en gasten. Met dit pakket hoeft u zich geen moment zorgen te maken over uw dataverbruik! Speciale antennes op uw dak of aan uw gevel garanderen een goede ontvangst. Samen met een slimme router in uw kantoor of werkruimte zorgt dit voor een stabiele verbinding.

Tijdelijke aansluiting

Dit pakket is voor ondernemers die net zijn verhuisd, een tijdelijke locatie bekleden of in afwachting zijn van de uitrol van een glasvezelnetwerk. Of voor een bouwlocatie.

Scholen

Scholen maken steeds meer gebruik van internet. Bijvoorbeeld om leerlingen passend onderwijs aan te bieden of om in de klas met digitale lesmethoden te werken. Een goede en snelle internetverbinding is dan een voorwaarde.

Maar wat als het internet te traag is om mee te werken?

De aanleg van nieuwe kabels, zoals glasvezel, is niet altijd mogelijk of gewoonweg te duur. Waar glasvezel te duur wordt bieden wij vaste internetaansluitingen aan via de 4G mobiele netwerken in Nederland. U hoeft dus geen hoge investeringen te doen in nieuwe verbindingen om modern digitaal onderwijs aan te kunnen bieden!

Recratie

De meeste Nederlanders laten een vakantieadres lschieten wanneer er geen Wi-Fi toegang beschikbaar is. Iedereen wil de hele dag online zijn, zelft op vakantie. Wi-Fi is in deze tijd geen extra service meer, maar een voorwaarde om gasten aan te trekken.

Waar glasvezel te duur wordt bieden wij vaste internetaansluitingen aan via de 4G mobiele netwerken in Nederland. Zo’n aansluiting is op iedere camping leverbaar, zonder hoge investeringen of langdurige projecten.

Speciaal voor de recreatiesector hebben we een uniek seizoensabonnement dat rekening houdt met de conjunctuur van de kampeersector. In het hoogseizoen kunt u onbeperkt data gebruiken en in het laagseizoen wordt rekening gehouden met een veel lager verbruik.

Installatie

De installatie bestaat uit:antenne, indoor apparatuur, kabels en Wi-Fi. De verbinding wordt gebruiksklaar opgeleverd. U kunt dus direct internetten.

Samenvatting

outdoor 4G modem
router/switch
installatie
monitoring en beheer op afstand
onbeperkt data per maand
geen snelheidslimiet

Check uw postcode

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.

Menu