Zonder internet geen business


Zonder internet geen business

In de afgelopen jaren is er een enorme groei geweest van internetverbindingen. Ieder bedrijf is tegenwoordig online; een enorme groei in bandbreedte. Veel bedrijven staan er niet bij stil welke waarde over deze verbinding gaat.

Als u er over nadenkt, zult u verbaast zijn, om hoeveel geld dit gaat. We hebben het dan over bestellingen die binnen komen, offerte’s die worden opgevraagd, uw medewerkers die online werken om informatie te vergaren. In vele gevallen gaat het al snel over duizenden euro’s per maand.

Maar wat nu als de internetverbinding uitvalt ? De schade is enorm; Improductieve medewerkers. Uw voip(telefonie) verkeer valt weg.  Kortom het bedrijf staat stil. Dat betekend: geen inkomsten, ontevreden klanten, ontevreden medewerkers. De oplossing.

4G Back up

4G Zakelijk Internet Back Up de ideale verzekering. Deze dienst neemt al het vitale internetverkeer over zodra uw vaste lijn u in de steek laat. Zo blijven essentiële bedrijfsprocessen via internet ongestoord beschikbaar.

Professionele 4G back up versus mobiele dongel

Veel providers bieden een dongel aan als oplossing in de router of in het modem. Nadeel is, dat als de dongel inpandig wordt geplaatst, er sprake is van signaalverlies. Door te kiezen voor een professionele 4G Back up oplossing,  krijgt u een buitenantenne, die gericht wordt op de dichtstbijzijnde mast van de provider met het sterkste signaal

Inclusief installatie en beheer
Wij verzorgen de volledige installatie en configuratie. Daarnaast houden wij uw internetverbinding 365 dagen per jaar in de gaten. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare internetverbinding

4G Zakelijk Internet back up biedt:

  • professionele 4G buitenunit
  • installatie en configuratie
  • monitoring en beheer op afstand
  • 4G data zonder beperkingen
  • snelle levering in 7 dagen, met spoed binnen 24 uur

Eenmalige kosten € 350,-
Maandelijkse kosten € 59,-
Contractduur 12 maanden, daarna stilzwijgende verlenging met 1 maand
Genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Wacht niet langer, vraag hier meer informatie aan over de 4G Back up oplossing.

Check uw postcode

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.

Menu