ZakelijkGlasvezel

Home » ZakelijkGlasvezel

ZakelijkGlasvezel.nl is dé grootste online leverancier van glasvezel verbindingen voor het bedrijfsleven in Nederland. Met onze site hebben we de afgelopen jaren al veel bedrijven geholpen met het maken van de juiste keuze met betrekking tot hun internetverbinding en vpn oplossingen. ZakelijkGlasvezel.nl heeft voor ieder bedrijf een passende zakelijk internet oplossing. Dit kan zijn, adsl, vdsl, ethernet over koper, kabelinternet en glasvezel. Bij zakelijk internet is het belangrijk om te weten wat er leverbaar is op uw locatie. Wat het budget en wat de toekomstverwachtingen zijn van uw organisatie.

Daarom vergelijken meerdere providers, zodat wij u van het juiste advies kunnen voorzien.

Met ruim 30 jaar telecom ervaring hebben we een enorme kennis aan boord op het gebied van infrastructurele oplossingen en bijbehorende diensten. Zowel nationaal als internationaal. Of voor specifieke doelgroepen, zoals glasvezel voor bedrijfsverzamelpanden.

Klanten zijn: MKB, Groot Zakelijke Markt en Overheid.

ZakelijkGlasvezel.nl kenmerkt zich door haar no-nonsens mentaliteit. Ruim 90% van onze aanvragers ontvangt binnen 24 uur een offerte.

ZakelijkGlasvezel.nl is een onderdeel van Optifact Communicatie Service.

Overige diensten

  • 4G back-up
  • Wifi
  • Telefonie
  • Mobiele telefonie
  • Camera
  • ipAlarm
  • ipPin

Gecertificeerd

ZakelijkGlasvezel.nl is o.a. gecertificeerd TopPartner van KPN, Specialised Partner Vodafone en gecertificeerd Plus Partner van Ziggo.

We weten wat de klanten willen: een oplossing voor de juiste prijs kwaliteit verhouding, een heldere tariefstelling en goede service.

ZakelijkGlasvezel wint voor de derde keer op rij Award bij VodafoneZiggo

Voor de derde keer op rij is ZakelijkGlasvezel.nl in de prijzen gevallen bij Ziggo. In het EYE Filmmuseum in Amsterdam ontvingen wij de award voor meest innovatieve Ziggo Business Partner van directer Business Partner Sales van VodafoneZiggo Nederland Dennis Kleinloog. Dit gebeurde op woensdag 17 mei 2017 tijdens het jaarlijkse Vodafone Business Partner Event.

Vodafone Specialised Partner

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Ze bieden zakelijke klanten telefonie-, en data- diensten via een hoogstaande netwerk-infrastructuur.

ZakelijkGlasvezel.nl is Specialised Partner van Vodafone. Door de exclusiviteit van het Business Partnerschap mag ZakelijkGlasvezel.nl als een van de weinigen diverse oplossingen aanbieden zoals hosted telefonie, VoIP telefonie en geïntegreerde diensten met mobiel.

KPN
Ziggo
Eurofiber
Omnia Connect
Comsave
Overige providers