Vodafone Ziggo

VodafoneZiggo is een Nederlands bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten levert aan consumenten en bedrijven. VodafoneZiggo is een joint venture van Liberty Global, het grootste internationale tv en breedbandinternet bedrijf, en Vodafone Group, een van ‘s werelds grootste telecommunicatiebedrijven.

Ziggo gebruikt hiervoor 2 soorten infrastructuur: Glasvezel en Coax. De glasvezel verbindingen worden ingezet voor de groot zakelijke markt waarbij betrouwbaarheid en hoge verbindingssnelheden gewenst zijn. Daarnaast heeft Ziggo via de Coax infrastructuur een aantal interessante pakketten voor het MKB en de ZZP´er.

Fiber Access van Vodafone. Een veilige verbinding voor internet en spraak. Met hoge snelheden tot 1Gbps, en eenvoudig uit te breiden met aanvullende diensten.

De inbegrepen Service Navigator geeft u real-time inzicht in de status van de verbindingen tussen uw verschillende bedrijfslocaties. Cruciaal voor kritische toepassingen, zoals betalingsverkeer.

Corporate Internet

Corporate Internet van Ziggo staat voor een betrouwbare internetverbinding via de glasvezel met hoge beschikbaarheid en een gegarandeerde bandbreedte.

Zakelijk Internet

Zakelijk Internet (voorheen Connect ZZP) bestaat uit snel Internet, een telefoonlijn, radio en digitale televisie. Heeft geen vast IP adres.

Zakelijk Internet (Pro)

Zakelijk Internet Pro (voorheen Connect MKB) heeft standaard 1 vaste ip adres, optioneel kunt meer ip adressen ontvangen.

Fiber Access Vodafone

Een veilige verbinding voor internet en spraak over glasvezel. Met hoge snelheden tot 1Gbps, en eenvoudig uit te breiden met aanvullende diensten, zoals telefonie.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat de beschikbare internetmogelijkheden zijn op uw adres.