Providers

Home » Providers
ZakelijkGlasvezel.nl werkt met verschillende providers.

Iedere provider heeft zo haar eigen specialismen. Of klanten willen overstappen. ZakelijkGlasvezel.nl heeft een ruime keuze aan aanbieders, waardoor er altijd een dienst en provider is die bij u past.

Voor de (midden/groot) zakelijke markt heeft ZakelijkGlasvezel.nl gekozen voor KPN, Ziggo, Dataweb, Euroinfra en Solcon.

Voor de (klein) zakelijke markt heeft ZakelijkGlasvezel.nl gekozen voor Solcon, Fieber en XS4All

KPN

Met Zakelijk Glasvezel van KPN bent u klaar voor de toekomst. De kosten voor de glasvezel aansluiting verschillen per locatie (gebied).

Ziggo

U kent wellicht Ziggo van de consumentenproducten Internet, tv en telefonie. Maar Ziggo heeft, zeker met de fusies afgelopen jaren, haar eigen netwerk behoorlijk weten uit te breiden dat natuurlijk ook wordt ingezet om zakelijke klanten te bedienen.

DataWeb

DataWeb levert zakelijk internet voor het midden- en groot bedrijf. DataWeb is een organisatie die altijd de beste oplossing zoekt voor uw bedrijf. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van verschillende verbindingsmogelijkheden. Op basis van uw specifieke situatie wordt bepaald welke verbinding het optimale resultaat zal opleveren.

Euroinfra

Euroinfra is als netwerkprovider geschikt voor zakelijke klanten die hoge eisen stellen aan hun netwerkinfrastructuur. Euroinfra is uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van professionele glasvezelnetwerken, internetverbindingen, hosted VoIP en netwerkkoppelingen.

Solcon

Solcon is in 1996 opgericht op een zolderkamer in Dronten. Internet stond nog in de kinderschoenen. Met onze inbelverbindingen en e-mailmogelijkheden waren we vanaf de start vooruitstrevend. Deze sterke innovatiedrang zorgde al snel voor groei. We zijn nog altijd die honderd procent Hollandse provider.

Fieber

U bent op zoek naar supersnel zakelijk internet op het glasvezelnetwerk van Reggefiber ? Fieber levert glasvezel tot een snelheid van 100/100 Mbps.
KPN
Ziggo
Solcon
DataWeb
Vodafone
Overige providers