Providers

ZakelijkGlasvezel.nl werkt met verschillende providers.

Iedere provider heeft zo haar eigen specialismen. Of klanten willen overstappen. ZakelijkGlasvezel.nl heeft een ruime keuze aan aanbieders, waardoor er altijd een dienst en provider is die bij u past.

Eurofiber

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale open infrastructuur. Met ons eigen glasvezelnetwerk en datacenters bieden we bedrijven, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme en open cloud- en connectiviteitsoplossingen.

KPN

Samenwerken met KPN betekent een slimme investering voor de toekomst van uw organisatie. Start uw digitale transformatie met de ICT-oplossingen van KPN. Met  het KPN netwerk bent u verzekerd van een betrouwbare verbinding.

Tele2

Sneller dan snel internet nodig? Ga voor zakelijk glasvezel van Tele2! Tele2 heeft een landelijk dekkende glasvezelnetwerk met garandeerde Up- en downloaden tot wel 1 Gbps.

Vodafone

Zakelijkglasvezel.nl is al jarenlang partner van Vodafone Ziggo. Een partner waarbij we kunnen aanbieden over het coax netwerk van Ziggo en over het glasvezel en mobiele netwerk van Vodafone. We zijn dan ook een trotste Vodafone Solution Partner.

Geuzenet

Met een Geuzenet hebben we een partner aan boord, waarmee we ook op plekken waar geen vast internet mogelijk is, via het mobiele netwerk 4G en straks 5G snel internet kunnen aanbieden aan bedrijven.

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Om te zien wat de beschikbare internetmogelijkheden zijn op uw adres.