Providers

Home » Providers
ZakelijkGlasvezel.nl werkt met verschillende providers.

Iedere provider heeft zo haar eigen specialismen. Of klanten willen overstappen. ZakelijkGlasvezel.nl heeft een ruime keuze aan aanbieders, waardoor er altijd een dienst en provider is die bij u past.

Voor de (midden/groot) zakelijke markt heeft ZakelijkGlasvezel.nl gekozen voor KPN, VodafoneZiggo, Dataweb, Unet en Solcon.

Voor de (klein) zakelijke markt heeft ZakelijkGlasvezel.nl gekozen voor Solcon, Fieber en XS4All

KPN

Met Zakelijk Glasvezel van KPN bent u klaar voor de toekomst. De kosten voor de glasvezel aansluiting verschillen per locatie (gebied).

VodafoneZiggo

VodafoneZiggo is een Nederlands bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten levert aan consumenten en bedrijven. VodafoneZiggo is een joint venture van Liberty Global, het grootste internationale tv en breedbandinternet bedrijf, en Vodafone Group, een van ‘s werelds grootste telecommunicatiebedrijven.

DataWeb

DataWeb levert zakelijk internet voor het midden- en groot bedrijf. DataWeb is een organisatie die altijd de beste oplossing zoekt voor uw bedrijf. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van verschillende verbindingsmogelijkheden. Op basis van uw specifieke situatie wordt bepaald welke verbinding het optimale resultaat zal opleveren.

Unet

Al sinds 2003 levert Unet communicatie- en internetoplossingen over glasvezel. Missie van Unet is om uw bedrijf te voorzien van de beste connectiviteitsoplossingen. Die u meer vrijheid geven om te ondernemen en meer ruimte om te groeien.

Solcon

Solcon is in 1996 opgericht op een zolderkamer in Dronten. Internet stond nog in de kinderschoenen. Met onze inbelverbindingen en e-mailmogelijkheden waren we vanaf de start vooruitstrevend. Deze sterke innovatiedrang zorgde al snel voor groei. We zijn nog altijd die honderd procent Hollandse provider.

Tele2 Zakelijk

Tele2 is een van oorsprong Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten. .

Tele2 werd in 1993 in Zweden opgericht en is aanwezig in 10 landen waar het aan meer dan 30 miljoen klanten diensten levert.

Tele2 is ICT partner van alle ministeries, provincies, politie en de top 20 gemeenten van Nederland.

KPN
Ziggo
Solcon
DataWeb
Overige providers