Providers

Home » Providers
ZakelijkGlasvezel.nl werkt met verschillende providers.

Iedere provider heeft zo haar eigen specialismen. Of klanten willen overstappen. ZakelijkGlasvezel.nl heeft een ruime keuze aan aanbieders, waardoor er altijd een dienst en provider is die bij u past.

Voor de (midden/groot) zakelijke markt heeft ZakelijkGlasvezel.nl gekozen voor KPN, VodafoneZiggo, Dataweb, Unet en Solcon.

Voor de (klein) zakelijke markt heeft ZakelijkGlasvezel.nl gekozen voor Solcon, Fieber en XS4All

KPN

Samenwerken met KPN betekent een slimme investering voor de toekomst van uw organisatie. Start uw digitale transformatie met de ICT-oplossingen van KPN. Met  het KPN netwerk bent u verzekerd van een betrouwbare verbinding.

VodafoneZiggo

VodafoneZiggo is een Nederlands bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten levert aan consumenten en bedrijven. VodafoneZiggo is een joint venture van Liberty Global, het grootste internationale tv en breedbandinternet bedrijf, en Vodafone Group, een van ‘s werelds grootste telecommunicatiebedrijven.

DataWeb

DataWeb levert zakelijk internet voor het midden- en groot bedrijf. DataWeb is een organisatie die altijd de beste oplossing zoekt voor uw bedrijf. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van verschillende verbindingsmogelijkheden. Op basis van uw specifieke situatie wordt bepaald welke verbinding het optimale resultaat zal opleveren.

Eurofiber

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale open infrastructuur. Met ons eigen glasvezelnetwerk en datacenters bieden we bedrijven, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme en open cloud- en connectiviteitsoplossingen.

Solcon

Solcon is in 1996 opgericht op een zolderkamer in Dronten. Internet stond nog in de kinderschoenen. Met onze inbelverbindingen en e-mailmogelijkheden waren we vanaf de start vooruitstrevend. Deze sterke innovatiedrang zorgde al snel voor groei. We zijn nog altijd die honderd procent Hollandse provider.

DeanOne

Dean One is dé telecom en internet provider voor de zakelijke markt. Dean One groeit hard. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor Dean, want Dean heeft haar diensten speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en biedt daarnaast een ongekende en onverslaanbare service.

Expereo voorheen Comsave

Expereo, voorheen Comsave, Expereo is wereldwijde provider van managed internet, cloud access en SD-WAN oplossinge Door haar breed scala aan producten en diensten, is Expereo interessant voor nationale als voor internationale klanten.

OmniaConnect

Een goede infrastructuur in uw bedrijf is van essentieel belang voor het zo optimaal mogelijk renderen van uw bedrijf. Daarom ondersteunen wij in een zo goed mogelijke infrastructuur. Omnia Connect biedt u een compleet aanbod en een waanzinnige service. Wij kennen uw behoefte: u als ondernemer wilt met één druk op de knop zo veel mogelijk zaken geregeld hebben. En dat regelen wij voor u!

Check uw postcode nu

KPN
Ziggo
Eurofiber
Omnia Connect
Comsave
Overige providers