Multiroom Wifi


Waarom Multiroom Wifi

Wilt u overal in uw bedrijf een stabiel en sterk wifi signaal, zonder kabels te hoeven trekken? Met een Multiroom Wfi systeem heeft u een draadloos netwerk met dekking in uw hele bedrijf. Omdat de stations in een Multiroom wifi systeem met elkaar communiceren, bent u altijd verbonden met het sterkste wifi signaal. Zo heeft u ook verbinding als u door het hele bedrijf actief bent.

Wat is Multiroom Wifi?

Multiroom Wifi is draadloos internet via kleine wifi-kastjes aan het plafond. U krijgt  professionele wifi van de voordeur tot voorbij het koffiezetapparaat, door de gangen én op alle werkplekken. Zo wordt uw bedrijfsnetwerk in één klap volledig draadloos. U heeft geen duur LAN-netwerk meer nodig van de printer op de derde verdieping naar de server in de kelder. In plaats daarvan krijgt u een wifi-netwerk waarin alle apparaten draadloos met elkaar communiceren.

Hoe werkt het?

De zorgen voor installatie, beheer en onderhoud worden u volledig uit handen genomen. Van tevoren spreken we met u contactpersoon af hoe u het wifi-netwerk wil inrichten. Of U nou start vanuit de garage of wifi nodig hebt voor een kantoorgebouw met vier verdiepingen, met Multiroom Wifi krijgt u een professioneel netwerk dat klaar is voor het grote werk.

Een groot voordeel is het gebruik van gescheiden netwerken. Daarmee werken uw medewerkers veilig via een afgeschermd wifi-netwerk, terwijl uw bezoekers een professioneel gastnetwerk gebruiken. Deze netwerken kunt u zelf personaliseren met uw eigen startpagina met bijvoorbeeld het logo en de naam van uw bedrijf erop.

Perfecte Wifi altijd en overal

Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van offerte.

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Om te zien wat de beschikbare internetmogelijkheden zijn op uw adres.