ZakelijkGlasvezel

Home » ZakelijkGlasvezel
ZakelijkGlasvezel.nl is dé grootste online leverancier van glasvezel verbindingen voor het bedrijfsleven in Nederland. Met onze site hebben we de afgelopen jaren al veel bedrijven geholpen met het maken van de juiste keuze met betrekking tot hun internetverbinding en vpn oplossingen. ZakelijkGlasvezel.nl heeft voor ieder bedrijf een passende oplossing. Dit kan zijn, adsl, vdsl, ethernet over koper, kabelinternet en glasvezel.
We vergelijken meerdere providers, zodat wij u van het juiste advies kunnen voorzien.

Met ruim 20 jaar telecom ervaring hebben we een enorme kennis aan boord op het gebied van infrastructurele oplossingen. Koppelingen tussen 2 of meerdere vestigingen. Zowel nationaal als internationaal.

ZakelijkGlasvezel.nl is een onderdeel van Optifact Communicatie Service.

Overige diensten

Daarnaast bieden wij oplossingen op het gebied van telefonie, mobiel, telefonie kortingscontracten en werkplek online diensten.

Klanten zijn: MKB, Groot Zakelijke Markt en Overheid.

ZakelijkGlasvezel.nl kenmerkt zich door haar no-nonsens mentaliteit. Ruim 90% van onze aanvragers ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Gecertificeerd

ZakelijkGlasvezel.nl is o.a. gecertificeerd Goud Partner van KPN, gecertificeerd Plus Partner van Ziggo en Gold partner van Solcon.

We weten wat de klanten willen: een oplossing voor de juiste prijs kwaliteit verhouding, een heldere tariefstelling en goede service.

ZakelijkGlasvezel wint voor de derde keer op rij Award bij VodafoneZiggo

Voor de derde keer op rij is ZakelijkGlasvezel.nl in de prijzen gevallen bij Ziggo. In het EYE Filmmuseum in Amsterdam ontvingen wij de award voor meest innovatieve Ziggo Business Partner van directer Business Partner Sales van VodafoneZiggo Nederland Dennis Kleinloog. Dit gebeurde op woensdag 17 mei tijdens het jaarlijkse Vodafone Business Partner Event.

KPN
Ziggo
Solcon
DataWeb
Telstra
Overige providers